به گزارش مشرق، علیرضا حیدری با اشاره به مهاجرتاش به کشور هلند اظهار کرد: با توجه به برخی مشکلات در زمینه فعالیت اقتصادی خود ناچار شدم که ۲سالی در کشور هلند فعالیت خود را ادامه دهم.
وی ادامه داد: به علت برخی تحریمهای بانکی، ریسک بالایی وجود داشت تا بتوانم در قبال فروش محصولات، پول خود را وارد کشور کنم. این تصمیم را گرفتم تا در این کشور اروپایی همراه با خانواده نیز به فعالیت تجاری و اقتصادیام ادامه دهم.
دارنده مدال طلای مسابقات جهانی ۱۹۹۸ تهران این راهم گفت: در ایران در زمینه معدن و پتروشیمی فعالیت دارم و با سرکشی کوتاه مدت و البته آنلاین از این محیطها بر نحوه مدیریت آنان نظارت خواهم داشت.
وی همچنین در خصوص تکلیف فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی نیز توضیح داد: کماکان ریاست این فدراسیون را در اختیار دارم. واقعیتی وجود دارد که از این رشته ملی حمایت نمیشود و به همین دلیل در بلاتکلیفی به سر میبرد. با مهاجرتم در صدد هستم تا این ورزش را از طریق بینالمللی گسترش دهم چرا که خاستگاه و جایگاه کشتی پهلوانی از ایران است. کشتی پهلوانی موضوع ملی ما به حساب آمده و به طور قطع اخذ کرسی خارجی آن نیز برای ما حائز اهمیت است.
حیدری با انتقاد به اینکه ورزش همیشه از جایگاه دوم برخوردار است گفت: با توجه به حضورم در هلند و با کمک دوستانم به دنبال تاسیس دفتر فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی در ایران هستم. در این خصوص نیز چندین بار با رئیس سابق کمیته ملی المپیک و همچنین سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان صحبت کردم. در خصوص ثبت فرهنگ پهلوانی به نام جمهوری آذربایجان، باید بگویم که جایگاه واقعی این ورزش مربوط به ایران است و باید به این موضوع ملی بیشتر بها داد.
وی همچنین در خصوص فعالیتش در زمینه پتروشیمی گفت: برای تاسیس واحد پتروشیمی یکسری کارهای مرتبط را انجام میدهم.
برنامهای برای حضور در ریاست فدراسیون کشتی ندارم
دارنده سه مدال طلای بازیهای آسیایی توضیح داد: با توجه به برخی گرفتاریهای شخصی هیچ علاقهای نسبت به حضور در انتخابات فدراسیون کشتی را نداشتم.
وی در خصوص عملکرد چهار ساله علیرضا دبیر در فدراسیون کشتی، خاطر نشان کرد: در این مدت یک مرتبه به فدراسیون آمدم. دبیر در این مدت کارهای بزرگی را برای این ورزش انجام داده است. با توجه به فراهم نبودن اوضاع اقتصادی در چند سال گذشته، دبیر برای این ورزش زحمت زیادی کشیده و توانسته بودجههای خوبی را به کشتی بیاورد.
دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۰۴ آتن به وضعیت وزن ۹۷کیلوگرم کشتی آزاد نیز اشاره کرد و گفت: در این وزن جوانان مستعد و توانمندی هستند. با توجه به اینکه بیشتر فینال پیکارهای کشتی قهرمانی جهان را نگاه میکنم در این وزن رقابت میان مجتبی گلیج و محمدحسین محمدیان است. با توجه به اینکه کامران قاسمپور تصمیم دارد پس از رقابتهای جهانی در یک وزن بالاتر و برای المپیک خودش را آماده کند، این آزادکار را حد و قواره این وزن نمیبینم.